mandag 12. november 2012

Skoleringshelg på Oppdal

I helga har fylkesstyret vært i Oppdal, helt sør i Sør-Trøndelag. Fylkesstyremedlem Ingrid Aukan flyttet nylig til Oppdal, og var ivrig etter å vise frem bygda fra sin beste side. Hele gjengen tok turen opp til en seter i Gjevillvassdalen. Med fantastisk beliggenhet, fullspekket program og noen overraskelser på lur ble det en flott helg.

IMG_7351

Med kanskje den beste utsikta i hele Oppdal er det ikke rart det blir bra!

IMG_7364IMG_7366

Emil tok turen fra Bergen for å skolere oss. Vi lærte mye nytt og interessant!

IMG_7370

Skoleringshelg er ikke bare alvor – litt gøy må det også være!

IMG_7405

Varaordføreren i Oppdal, Heidi Pawlik Carlson, tok også turen opp til setra. Hun kunne informere oss om hvordan arbeidet i Oppdal KrF foregår, og hvilke saker som er aktuelle her.

IMG_7430

Vi har fått medieskolering – og fikk besøk av en journalist fra lokalavisa Opdalingen. Her jobbes det på spreng for å få til en god sak.

IMG_7472

Alle fikk prøve seg i debatt. Viktige saker som hvorvidt fisk er bra eller ikke og hvorvidt vi skal forberede oss på en invasjon fra verdensrommet var oppe til debatt. Alt for å få trening!

IMG_7480

Selvfølgelig ble det tid til spilling og kos utover kveldene.

IMG_7422

Takk for en FLOTT helg! Bakerst fra venstre: Bjarne Kristian Sakseid, Sigmund Vefring, Axel Storebø, Håkon Kjøde Rødal. Foran fra venstre: Ingrid Aukan, Emil André Erstad, Ellen Smenes, Sigrid Marie Melsæter og Ingvild Therese Berentsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar