fredag 23. mars 2012

Sør/Vestlandskonferansen

I år var den tradisjonelle vårkonferansen til KrFU byttet ut/slått sammen med Sør/Vestlandskonferansen, og lokalisert på Holmavatn, Jæren. 6 trøtte tryner satte seg på flyet fra Trondheim alt for tidlig. Ellen, Ingvild, Victoria, Gunnar Inge, Anders og Sigrid Marie var klar for sosialt samvær og lærerike seminarer hele helgen. (Vi fikk også med oss Marit, som kom med et senere fly og Ingebrikt som strengt tatt bor i Oslo, men vi tar med oss de “trønderne” vi finner)

Mye god mat var en viktig ingrediens også denne helga
Fredagskvelden var det foredrag og debatt om bekjenneslesparagrafen ved Aud Kvalbein og “vår” Øyvind Håbrekke. Det var en god debatt der begge sider fikk sagt sitt.
På lørdag var det klart for flere seminarer. Vi delte oss når vi kunne velge mellom kommunesammenslåing og skolesluttere.

Bjørg Tyssdal Moe snakket om kommunesammenslåing

Her var temaet skoledropouts

Etterpå var det fellessamling der vi fikk et knallbra foredrag om tidlig ultralyd fra Etikkutvalget i den Kristne Legeforening.
For å få bevegd litt på kroppen etter alle seminarene, ble det fotballturnering. Og siden flertallet av “trønderne” mangla klær e.l. til denslags, slo Marit og Anders seg sammen med noen Vest Agdere og dannet laget “VestTrøndelag”

Anders varmer opp

VestTrøndelag!
Etterpå var det tur til vindmølleparken på Jæren for de som ville det. Dessverre ble det litt knapt med tid, så det ble bare et foredrag om vindmøllene før turen gikk tilbake til Holmavatn.

Vindmølleparken
På lørdagskvelden var det klart for festaften. Vår egen Victoria holdt en FANTASTISK herrenes tale.
“Vår” Marit var en del av kveldens underholdning, hun “leste tanker” ved hjelp av en maske fra Kamerun.

Tankelesing
Jeg tror jeg kan snakke for oss alle når jeg sier av vi var strålende fornøyd med helga, og vi har lært en hel del. Takk til arrangementskomiteén! (og takk til Rogaland KrFU for bilder)
Skrevet av Sigrid Marie Melsæter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar