mandag 28. mars 2011

Tilbake fra vårkonferanse

Helgas vårkonferanse i Vikersund er over, og delegasjonen er tilbake i Trøndelag etter en ni timers kjøretur tilbake. Vi er alt i fra godt vante og helt ferske i KrFU-gamet, men alle tok med seg mange gode opplevelser og erfaringer tilbake.

Mars 201121Mars 201120

Lørdag var det festkveld, med fantastiske talere, god mat og live musikk. soul sisters sang og skapte god stemning. i tillegg var det noen som fulgte med på kampen mellom Norge og Dannmark inimellom slagene.

Mars 201117

Søndag fikk vi besøk av Dagrunn Eriksen. Hun hadde et kjempeflott innlegg om prosessen rundt bekjennelsesparagrafen. Temaet vakte tydeligvis mye engasjement, og det ble en lang, men likevel spennende debatt.  Til slutt kom Ella og Dagrunn med en oppsummering for å samle trådene.

Mars 201118

Tils lutt sang hele forsamlinga “Vi er kristendemokrater,” KrFUs egen sang, som er elsket og hatet. Vi i Sør-Trøndelag tok en gjennomgang av teksten i bilen på vei sørover. Det viser seg at ingen egentlig kan teksten helt. Kanskje ikke så rart, i og med at den har uendelig mange vers. Mange iallefall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar